TRIATLONI UUDIS 20.JUULI

Tere, head Märjamaa elanikud!

Meil on suur rõõm teatada, et 20. juulil korraldame Märjamaa Valla Spordikeskuses triatloni, mis on mõeldud kõigile – nii spordisõpradele kui ka neile, kes igapäevaselt spordiga ei tegele. See on suurepärane võimalus veeta aktiivne ja lõbus päev koos sõprade ja perega ning proovida midagi uut ja põnevat!

Mis on triatlon? Triatlon on multispordiala, mis koosneb kolmest järjestikku läbitavast alast ujumisest, jalgrattasõidust ja jooksust.

Meie triatlon on kõigile jõukohane. Kui tunned end vees ebakindlalt, ära muretse – saad kasutada ujumiseks abivahendeid nagu ujumisrõngas või kätised. Samuti võid osaleda tiimina, kus üks ujub, teine sõidab rattaga ja kolmas jookseb. Oluline pole kiirus ega võit, vaid osalemisrõõm ja uus kogemus!

Triatloni start asub Vanakubja liivakarjääri veehoidla juures, laste start ja finish Järta terviseajal.

Saa tuttavaks triatloni võistlusklassidega: 

Lasteduatlon: 700m ratas + 300m jooks.

Noorteduatlon: 700m ratast + 2,5 km jooks + 700m ratast.

Triatlon: 0,3 km ujumine + 15 km ratas + 3 km jooks.

Ajavõtuta osalemine: 0,1 km ujumine + 15 km ratas + 1,4 km jooks.

Ilma ujumiseta triatlon: 15 km ratas + 3 km jooks.

Võistkonnaga triatlon: üks ujub, teine sõidab rattaga ja kolmas jookseb.

Triatlon on juba teine nelikürituse etapp. Ainult kolm etappi neljast on jäänud, osale nendel ja sa saad nautida suurt auhinda aasta lõpus. Sest Neliküritusel vähemalt 3 ‘el etapil osaledes saad TASUTA pääse aastalõpu tänuüritusele. Tasub pingutada, sest eelmise aasta üritus oli väga uhke ja rikkalik, terve spordihoone säras ilusatest inimestest. 

Lisaks ootame ka väga vabatahtlikke üritusele abistama. Ülesanded on jõukohased nii noortele (al.16) kui vanematele. Korraldame koos ühe vägeva spordisündmuse! Kui tunned, et kõnetab võta meiega ühendust

Tule ja avasta oma sisemine kangelane, saa osa toredast spordipäevast ja naudi kaunist suvepäeva koos meiega. Märjamaa triatlon ootab sind!

Kohtumiseni triatlonil! 



Hoia silm peal meie sotsiaalmeedia kanalitel, kuhu tuleb jooksvalt infot ürituse ja auhindade kohta! 😉